Fastighetskonsulter

Vi erbjuder pålitliga fastighetskonsulter och skräddarsydda lösningar för fastighetsägare, investerare och utvecklare. Vårt engagerade team av experter erbjuder tjänster som fastighetsförvaltare, projektledare, driftcontroller och omfattande rådgivning för att hjälpa våra kunder att optimera sina fastighetsportföljer och maximera sina investeringar.

Fastighetskonsulter

Din Partner inom Fastighetskonsultation

Tribau är en framstående aktör inom fastighetskonsultation och är välkänd för att erbjuda skräddarsydda tjänster för fastighetsägare. Vad som verkligen särskiljer oss är vår unika förmåga att anpassa våra tjänster för att motsvara dina specifika behov. Vi förstår att varje fastighetsägare har unika utmaningar och mål, och vi är här för att erbjuda konsultation som är helt anpassad efter dig.

Genom att ta in en av våra konsulter  du tillgång till en konstant ström av expertrådgivning och resurser som direkt påverkar din förmåga att hantera din fastighetsverksamhet på ett effektivt och framgångsrikt sätt.

För interimuppdrag ger det dig möjligheten att snabbt hantera akuta situationer och utmaningar som kan uppstå i fastighetsverksamheten, från plötsliga förändringar i ledning till krävande övergångsperioder. Vår expertis är direkt tillgänglig för att hjälpa dig navigera genom dessa stunder av osäkerhet med lugn och kompetens.

 

På längre sikt, när du har en fastighetskonsult som en integrerad del av ditt team, kan du dra nytta av kontinuerlig övervakning, optimering och rådgivning. Du kommer att ha en partner som har en omfattande förståelse för dina unika mål och utmaningar och som kan hjälpa dig att uppnå framgång och effektivitet i din fastighetsverksamhet.

Vi är medvetna om att fastighetsbranschen är dynamisk och kräver kontinuerlig uppdatering av kunskap och expertis. Våra konsulter är dedikerade att hålla sig aktuella med de senaste trenderna, lagar, föreskrifter och branschstandarder som påverkar fastighetsverksamheten.

Med Tribau vid din sida, kan du vara säker på att få skräddarsydda tjänster som är helt inriktade på dina specifika behov. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan skräddarsy våra konsultationstjänster för att passa just din verksamhet som fastighetsägare.

 

Nyhetsartiklar

ÅRSKRÖNIKA 2021

Det har blivit lite av en tradition här på Tribau att skriva en årskrönika i slutet av året.

read more

TRAPPHUSTAVLOR TILL FASTIGHETER

Trapphustavlor för bättre kommunikation Med trapphustavlor till fastigheter så sparar man mycket tid och pengar. Man behöver inte sätta upp lappar om hissen har gått sönder eller informera hyresgäster om vattnet ska stängas av. Vi har varit i kontakt med ett mycket...

read more

EN RECENSION / REFERENS / KUNDENS NAMN

Varför vill man arbeta med Tribau och vad gör vi i vårt uppdrag?

Fastighetsförvaltare

Tribau erbjuder skräddarsydda interimslösningar för att möta de specifika utmaningar du står inför. Våra erfarna konsulter är tillgängliga för uppdrag och har den kompetens som krävs för att hantera akuta situationer och övergångsperioder på ett professionellt sätt. Oavsett dina behov kan vi erbjuda skräddarsydd support för att hjälpa dig att navigera framgångsrikt genom dessa utmanande tider.

Läs mer…

Projektledare

Tribau har en stark kompetens inom projektledning inom fastighetssektorn. Vi hjälper dig att planera, övervaka och slutföra fastighetsprojekt effektivt och inom budget. Oavsett om det handlar om nybyggnation, renovering eller ombyggnad, är våra projektledare dedikerade till att se till att ditt projekt blir framgångsrikt.

Läs mer…

Driftcontroller

Våra erfarna konsulter på Tribau har omfattande kunskap inom AFF-avtal och har kompetensen att effektivt upprätta förfrågningsunderlag. Vi kan hjälpa dig inte bara med att utforma dessa avtal, utan även att implementera dem på ett smidigt sätt. Dessutom ser vi till att avtalet efterlevs noggrant och effektivt, vilket ger dig trygghet och säkerställer hög kvalitet i fastighetsdriften.

Läs mer…

Upphandlare

Tribau erbjuder professionella upphandlare som specialiserar sig på inköp och upphandling av varor, tjänster och entreprenader. Våra upphandlare är dedikerade till att säkerställa att dina inköp uppfyller höga kvalitetsstandarder och kostnadseffektivitet samtidigt som de efterlever lagkrav och regler. Genom att använda våra upphandlartjänster kan du optimera din inköpsprocess och försäkra dig om att du får bästa möjliga affärsvillkor och värde.

Läs mer…

Vanliga frågor

Välkommen till vår FAQ sektion

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren för att ge dig klarhet kring våra fastighetskonsulttjänster och annan matnyttig information. Läs igenom följande frågor för att få en översikt över de ämnen som ofta diskuteras. Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vårt team för personlig assistans. Vi är här för att ge dig den information du behöver för att fatta välgrundade beslut och navigera framgångsrikt inom fastighetsvärlden.

Vad erbjuder Tribau inom fastighetskonsultation?

Tribau erbjuder ett brett utbud av fastighetskonsultationstjänster, inklusive fastighetsförvaltning, projektledning, driftcontroller och upphandlare, för att möta olika behov och mål inom fastighetssektorn.

Hur skiljer sig Tribau från andra fastighetskonsultföretag?

Det som särskiljer Tribau är vår unika förmåga att skräddarsy våra tjänster för att passa våra kunders specifika behov. Vi fokuserar på att vara en integrerad del av våra kunders team och erbjuda anpassade lösningar.

Varför skulle jag behöva en interim fastighetskonsult?

Interim fastighetskonsulter är ovärderliga för att hantera akuta situationer, snabba förändringar och övergångsperioder inom fastighetsverksamhet. De ger omedelbar expertis och stöd för att hantera utmaningar.

Kan jag anpassa Tribaus konsultationstjänster till mina specifika behov som fastighetsägare?

Absolut, vårt fokus är att erbjuda skräddarsydda tjänster som är helt anpassade efter dina unika behov och mål som fastighetsägare.